The elastic rail clip e-clips have been installed in over 50 countries acorss hundreds of applications, which can be used in almost all kinds of rail sections.

Klip Rail

E-klip klip karéta elastis parantos dipasang di langkung ti 50 nagara bagian dina ratusan aplikasi, anu tiasa dianggo dina ampir sadaya jinis bagian rel.
Wuxi Lanling Railway proven to be reliable in supplying Railway Fasteners to our customers with competitive price, dependable quality and attentive customer service.

Pad Padas

Wuxi Lanling Railway kabuktian tiasa dipercaya dina nyayogikeun Fasteners Railway ka konsumén kami kalayan harga kalapa, kualitas anu dipercaya sareng layanan palanggan anu ati-ati.

PRODUK TERBARU KAMI

TENTANG KAMI

Wuxi Lanling Railway Equipment Co., Ltd. didirikan dina bulan Juli, 1989, sareng khusus dina ngical paranti karéta. Produk kami ngagaduhan sababaraha kategori, kalebet spring clip type A, type B, type I, type II, type III, type D1, type WJ-2 subway spring clip, diekspor spring clip type E series, type PR series, SKL series, sareng jeung sajabana Kami ogé ngahasilkeun sababaraha jinis pelat apron gauge rel, paku sekrup, kacang, washers datar, washers cinyusu, bantalan beusi, bantalan karét anu dianggo dina sababaraha jinis lagu tilam beton karéta sareng desain turnout, pelat plastik, sareng produk nilon.

Ngalanggan